RTL4.jpg

Laurien komt terug op RTL4 in het nieuwe tv programma MIJ EEN ZORG!, zo maakte de producent onlangs bekend. 

MIJ EEN ZORG! is een informerend programma over de diverse innovaties en ontwikkelingen binnen de zorg. Dit kan variëren van medicinale voeding tot aangeboden zorgpakketten, van psychische zorg tot fysieke klachten zowel bij jongeren als ouderen.

Het doel is om de kijker bewust te maken van de diverse mogelijkheden binnen elk aspect van de medische wereld. Zowel binnen Nederland als daarbuiten. Laurien zal de centrale presentatie voor haar rekening nemen.

mij een zorg, rtl4

MIJ EEN ZORG! zal vanaf 4 september elke zondag om 14.00 uur te zien zijn bij RTL4. De herhaling zal de zaterdag daarop volgend te zien zijn op dezelfde zender om 15.00 uur.

Volg MIJ EEN ZORG op Facebook of ga naar de website voor meer info! De afleveringen zijn hier terug te kijken.

Nieuws