Dierenbeschermingsorganisatie Bont voor Dieren lanceert een voorlichtingsfilm waaraan diverse bekende Nederlanders en ontwerpers hebben meegewerkt. 

In de film wordt de kijker meegenomen in een verhaal dat door diverse DJ’s, acteurs en ontwerpers wordt verteld. Onder andere acteur Benja Bruijning, DJ Wannabeastar, ontwerper Bas Kosters en RTL-presentatrice Laurien Verstraten zijn in het clipje te zien.

Bont voor Dieren geeft voorlichting op scholen om jongeren ervan te bewust te maken welk dierenleed er aan hun bontkraag kleeft. Hierin richten ze zich specifiek op jongeren op het voortgezet onderwijs en besteden veel aandacht aan mode trends en populaire merken die bont verkopen zoals Nickelson, Gaastra, Airforce en Moscow.

Meer weten en/of doneren? Kijk dan op de website www.bontvoordieren.nl.

Nieuws