Laurien zette zich tijdens de opening van The Masters of LXRY 2015 in door met een team van BN’ers de garderobe te bemannen ten behoeve van het KWF. 

The Masters of LXRY, de voormalige Miljonairsfair, trapte donderdagavond 10 december 2015 in de RAI Amsterdam zoals gewoonlijk af met een VIP Night. Aan de bezoekers van de VIP Night werd een ultieme VIP behandeling gegeven door hun jas te laten aannemen door bekende Nederlanders. In ruil kon men hierbij een donatie doen voor het KWF.

Laurien kwam hiermee in actie voor de strijd tegen kanker. Dit deed zij samen met o.a. Geert Hoes, Chimène van Oosterhout, Floris Evers, Inge de Bruijn, Janice, Bert van Leeuwen, Ruud Veltkamp en Maarten van de Weijden.

Vorig jaar heeft het KWF met de inzet van o.a. Tim Douwsma, Rick Brandsteder, John van den Heuvel, Tatjana Simic, Euvgenia Parakhina, Barbara de Loor en Renee Vervoorn, zo’n 2500 euro opgehaald.

Naast de inzameling bij de garderobe zal er ook een bedrag per verkochte toegangskaart naar het KWF gaan.

©Goed Folk__55B3652.jpg

Nieuws