2015-07-08 18.26.48.jpg

Vanaf juni 2014 is Laurien te zien als presentatrice van het RTL4 programma Mijn Leven, Mijn Gezondheid

Mijn Leven, Mijn Gezondheid is een lifestyle tv-magazine waarbij zorg, gezondheid, spanning en het goede leven centraal staan. Elke aflevering heeft een specifiek thema, waarbij het helpen van mensen als een rode draad door het programma loopt.

Binnen het programma wordt een helpende hand geboden bij lichte gezondheidsklachten, maar er wordt ook aandacht besteed aan trendy producten en vernieuwende diensten die bijdragen aan een gezond en goed leven.

Laurien presenteert het programma samen met collega’s Martine Hauwert (o.a. Telegraaf TV) en Annemarie Bruning (o.a. Vandaag de Dag – Weer en Verkeer). Het programma wordt vanaf 8 juni iedere zondagmiddag uitgezonden om 15.55 uur op RTL4, en herhaald op de zaterdagmiddag er op.

Uitzending gemist? Kijk ze hier terug via de website van RTL XL of via www.mijnlevenmijngezondheid.tv

Nieuws