Laurien zet zich in voor de Schiphol Goede Doelendag door te zingen op het VIP ForEster Charity Dinner. 

Op zaterdag 27 juni vindt in samenwerking met de Lionsclub Schiphol in het kader van De Schiphol Goede Doelendag, het 3e VIP ForEster Charity Dinner plaats. Een unieke avond vol entertainment waarbij een heerlijk 4-gangen diner wordt geserveerd in Hangar-3 op Schiphol Oost, rondom een echte Dakota.

Er zal deze avond geld opgehaald worden voor de Peter Pan Vakantieclub. Het doel van deze club is zieke of gehandicapte jongeren, een volledig verzorgde vakantie aan te bieden. Even weg uit de wereld van witte jassen en gesprekssessies met moeilijk pratende mensen over pijnlijke onderwerpen. Samen met lotgenoten op vakantie om even te kunnen vergeten dat je ziek bent.

Laurien & Remco 356Larien Verstraten Hotel De L'Europe - Maikel Thijssen Photography kopie 2 (1).jpg

Nieuws