Laurien neemt samen met Emile Ratelband plaats in het Glazen Huis te Arnhem. Met deze actie steunen de presentatoren Serious Request 2015, dat dit jaar in Heerlen plaats zal vinden. 

Op initiatief van een aantal middelbare scholen in Arnhem wordt op 20 en 21 december 2015 op de Arnhemse Jansplaats net als in Heerlen een Glazen Huis neer gezet. De scholieren willen met hun eigen Glazen Huis letterlijk laten zien wat Arnhem in huis heeft en tegelijkertijd geld ophalen voor de landelijke actie van Serious Request, die dit jaar jongeren in oorlogs- en conflictgebieden uitzicht wil bieden op een betere toekomst.

Het bomvolle programma zal bestaan uit optredens van BN’ers, lokale artiesten en bandjes, een radio-livestream en allerlei andere acties, georganiseerd door Arnhemse scholieren.

Laurien neemt als oud-scholier van het Stedelijk Gymnasium Arnhem op maandag 21 december van 16.00 uur t0t 22.00 uur als gastvrouw plaats in het Glazen Huis samen met Tsjakka-man Emile Ratelband. Van 17.00 uur tot 17.30 uur treed ze op met de band Retro Society.

Arnhems Request is op 20 en 21 december te volgen via een livestream op www.arnhemsrequest.nl.

arnhems-request-600x400.jpg

Nieuws