Presentatie Benefietdiner Sikkelcelfonds


Image 17-10-17 at 16.21.jpg

Op dinsdag 14 november 2017 presenteert Laurien het Sikkelcel Benefietdiner

Deze bijzondere avond staat in het teken van onderzoek naar deze ernstige, erfelijke bloedziekte. Sikkelcelziekte komt voor bij mensen die oorspronkelijk uit landen komen rond de evenaar. Door emigratie is de ziekte ook in Nederland terecht gekomen. Feit is: een gezond kind heeft vele wensen. Een doodziek kind maar één.

Foto: Jeroen Muller

Foto: Jeroen Muller

Tijdens het benefietdiner, dat wordt gehouden bij de Dutch (KLM Open Golfclub te Spijk), veilt Laurien ook 5 unieke portretten van oud-spelers van het Nederlands Elftal KNVB: Davids, Seedorf, Kluivert, Reiziger en Bogarde.

Aan het woord zijn verder Prof. Dr. Karin Fijn van Draat (kinderarts/hematoloog van het Emma Kinderziekenhuis), Dr. Marjon Cnossen (kinderarts/hematoloog van het Erasmus MC) en Martin van Geel (technisch directeur Feyenoord).

Voorheen was de presentatie in handen van Jorgen Rayman.

Nieuws