Blockchain Revolution: Be Part of iT!


26168355_1654991494562000_4593866807317724243_n.jpg

Op donderdagavond 1 februari presenteert Laurien het Blockchain event van het jaar in Panama Amsterdam: Blockchain Revolution: Be Part of iT!

Blockchain is hot! Met name de aandacht voor cryptocurrencies is in de afgelopen weken enorm toegenomen. Waar je ook komt en wie je ook spreekt; iedereen heeft het erover. Maar wat is blockchain? Wat zijn cryptocurrencies en hoe bewaar je deze op een veilige manier? Wat zijn Initial Coin Offerings (ICO's) en hoe selecteer je deze? Sterker nog: Hoe ziet onze wereld er over 5 jaar uit?

Deze en nog veel meer vragen komen aan de orde op het Blockchain Revolution event op donderdag 1 februari 2018 in de Panama in Amsterdam: Be part of iT! 

De presentatie wordt verzorgd door niemand minder dan presentatrice Laurien Verstraten, zo maakte de organisatie onlangs bekend. Laurien is bekend van tv programma’s als Life is Beautiful (RTL4), Business Tips (RTL7) en Gadget TV (SBS6).

Line-up:
- Salim Hadri: De Blockchain Revolutie
- Dirk Scheringa & Nawid Habib: Initial Coin Offering
- Adrijan Scekic: Cryptocurrencies & Beveiliging

Tickets en info: https://tibbaa.com/order/6c3uqcsfsr?lang=nl
 

Nieuws