NK_Veiligste_Chauffeur_KeyVisual_230x300.jpg

Laurien is als ambassadrice en presentatrice van het NK Veiligste Chauffeur een zoektocht gestart naar de veiligste vrachtwagen chauffeur van Nederland. 

Helaas blijkt dat het aantal dodelijke verkeersongevallen weer toeneemt. Om die groei te stoppen en de bewustwording voor een veiliger weggedrag op de kaart te zetten, bij zowel vrachtwagenchauffeurs als medeweggebruikers, start nu het NK Veiligste Chauffeur. Dit werd vandaag door partners Volvo Trucks en TVM, voor wie veiligheid hoog in het vaandel staat, bekend gemaakt tijdens de jaarlijkse nieuwjaars persconferentie bij Volvo Trucks Nederland in Beesd.

Alle Nederlandse vrachtwagenchauffeurs kunnen meedoen en via allerlei theoretische en praktische tests kans maken op de titel Veiligste Chauffeur van Nederland. De beste 100 gaan mee naar een van Europa's grootste truckfabrieken en de kampioen wint een reis naar de Volvo Trucks fabriek in de Verenigde Staten.

RTL_7_logo.png
VNDG header 2.jpg

Naast de online competitie zal Laurien samen met chauffeur en reporter Jan van der Molen het land door trekken om de chauffeur van de week in het zonnetje te zetten en actualiteiten rondom veiligheid op de weg aan de kaak te stellen.  Te volgen via Telegraaf VNDG, RTL Transportwereld, nkveiligstechauffeur.nl en social media.

Schrijf je nu in via www.nkveiligstechauffeur.nl. De competitie gaat op 1 maart 2018 van start. 

Nieuws