marriott-logo-034C400218-seeklogo.com.png

Laurien haalt 35.000 euro op voor het Sikkelcelfonds tijdens de Marriott Business Council Golfdag op KLM Open Golfbaan The Dutch in Spijk.

Op dinsdag 22 mei vond het Golftoernooi plaats, waarna er een Benefietdiner gehouden werd, gepresenteerd door Laurien. Naast host van de avond, was zij tevens de zangeres en veilingmeester. Het geld zal door het Sikkelcelfonds, waar Laurien ambassadeur van is, worden gestoken in onderzoek naar kinderen en volwassenen met Sikkelcelziekte. 

v.l.n.r. Kenneth Millar (general manager Marriott Hotels), Isaura Milano (moeder van twee kinderen met Sikkelcelziekte), David Burnside (eigenaar van The Dutch) en Laurien Verstraten.

v.l.n.r. Kenneth Millar (general manager Marriott Hotels), Isaura Milano (moeder van twee kinderen met Sikkelcelziekte), David Burnside (eigenaar van The Dutch) en Laurien Verstraten.

20180522_Marriott Rewards Golf Event-31 kopie.jpg
20180522_Marriott Rewards Golf Event-58 kopie.jpg
v.l.n.r. David Burnside (eigenaar The Dutch), Laurien Verstraten, Sonja Teuben (verpleegster bij het Erasmus MC), Isaura Milano (moeder van twee kinderen met Sikkelcelziekte) en Kenneth Millar (general manager Marriott Hotels).

v.l.n.r. David Burnside (eigenaar The Dutch), Laurien Verstraten, Sonja Teuben (verpleegster bij het Erasmus MC), Isaura Milano (moeder van twee kinderen met Sikkelcelziekte) en Kenneth Millar (general manager Marriott Hotels).

Nieuws