logo NK.png

Laurien heeft samen met de burgemeester van Helmond, Elly Blanksma, de prijs uitgereikt aan de Veiligste Chauffeur van Nederland: Johannes Ritsma!

Op 9 juni presenteerde Laurien de finale van het NK Veiligste Chauffeur, een initiatief van TVM Verzekeringen en Volvo Trucks, bij de Automotive Campus in Helmond. Uit ruim 1600 aanmeldingen namen de laatste 10 chauffeurs (9 heren en 1 dame) het in een spannende finale met verschillende, uitdagende praktijkoefeningen tegen elkaar op.

RTL_7_logo.png

De nuchtere Fries Johannes Ritsma van Boonstra Transport mag zich de gelukkige winnaar rekenen van het allereerste NK Veiligste Chauffeur. Hij kreeg niet alleen de titel 'Veiligste Chauffeur van Nederland', maar ontving ook een unieke 8-daagse reis voor 2 personen naar het Volvo Experience Center in de USA. Bekijk hieronder een compilatie van de uitzending in RTL Transportwereld op RTL7.

v.l.n.r. Burgemeester Elly Blanksma, Johannes Ritsma, Laurien Verstraten

v.l.n.r. Burgemeester Elly Blanksma, Johannes Ritsma, Laurien Verstraten

Nieuws